ΠΡΟΦΙΛ


Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!
50 χρόνια στον χώρο των κατασκευών

 Η Ιστορία του ομίλου Λαμπράκη ξεκίνησε από το 1971 όταν ο Ευθύμιος Λαμπράκης ίδρυσε το πρώτο πριστήριο και εμποτιστήριο ξυλείας στην Κρήτη. Την ξυλεία την έφερνε από τα δάση που ενοικίαζε στην Ελλάδα και απο τον Αρχάγγελο Σιβηρίας.

Παράλληλα ιδρύεται και μια εταιρεία με την επωνυμία Λαμπράκη Μαρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού θερμοκηπίου στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας. Μετά το 1991 προστίθενται οι διάδοχοι του κ.Λαμπράκη,Άρης Λαμπράκης και Αριάδνη Λαμπράκη και ιδρύουν και άλλες εταιρίες με οικοδομικά υλικά και προκατασκευασμένα σπίτια.

Έως σήμερα οι δραστηριότητες συνεχίζονται στον τομέα των προκατασκευασμένων σπιτιών, οικοδομικών υλικών, της επεξεργασίας μετάλλου-ξύλου και κατασκευής μεταλλικών και ξύλινων θερμοκηπίων.

Τέλη του 2006 ιδρύεται η εταιρία θερμοκήπια Λαμπράκης Ε.Ε από τους ίδιους μετόχους,σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την κατασκευή των μεταλλικών κτιρίων και θερμοκηπίων.

Τέλη του 2007 οι παραπάνω εταιρείες αποτελούν πλέον τον ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Ο στόχος του ομίλου είναι να βαδίσει στα ίδια ακριβώς βήματα που έκανε ως τώρα,χτίζοντας καθημερινώς τις ανθρώπινες σχέσεις που είναι και η βάση της οικογενειακής επιχείρησης μας.

 

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

1) Κατασκευές σύγχρονων μεταλλικών θερμοκηπίων
2) Κατασκευές μικτού τύπου(ξύλο-χάλυβα) θερμοκηπίων
3) Κατασκευές ξύλινων θερμοκηπίων
4) Εξοπλισμοί θερμοκηπίων
5) Μεταλλικά κτίρια
6) Πριστήριο ξυλείας με κοπή κορμών δέντρου και σε ειδικές διαστάσεις
7) Εμποτιστήριο ξυλείας με κενό και πίεση
8) Εμπόριο ξυλείας
9) Προκατασκευασμένα σπίτια

 

 

Άρης | 6940450100
Ευθύμης | 6909158837